LOCK AANWEZIG BIJ OPENING PEPSICO WUHAN, CHINA

Lock aanwezig bij grootse openining Pepsico Wuhan, China

Lock aanwezig bij de grootse opening van de Pepsico-fabriek te Wuhan, China

Tiger Wang, hoofdvertegenwoordiger van Lock in China, woonde op 10 juli 2012 de grootse opening bij van de Pepsico-faciliteit te Wuhan. De openingsceremonie werd verricht door Indra Nooyi, Chairman en CEO van Pepsico, en werd bijgewoond door Jia Yaobin, plaatsvervangend burgemeester van de gemeente Wuhan, en andere vooraanstaande ambtenaren in Wuhan, samen met leden van Pepsico’s senior managementteam voor de Aziatische regio.

De fabriek in Wuhan is de eerste levensmiddelenfaciliteit die PepsiCo in China heeft opgezet, in lijn met de criteria opgesteld door het Leadership in Energy and Environmental Design (LEED), ’s werelds toonaangevende norm voor groen bouwen. Dankzij ultramoderne technologieën en processen zal de fabriek naar verwachting 30 procent minder water en 20 procent minder energie verbruiken in vergelijking met de nulmeting uit 2006 voor productielocaties van PepsiCo China Foods, waardoor de bedrijfskosten op de lange termijn gereduceerd worden. Drie bestaande fabrieken in PepsiCo's productienetwerk in China zijn LEED-gecertificeerd: Pepsi bottelfabrieken in Chongqing, Nanchang en Kunming.

De PepsiCo-fabriek in Wuhan, met een productieruimte van 25.000 vierkante meter, is uitgerust met een van de meest geavanceerde aardappelchips-productielijnen ter wereld en heeft de capaciteit om circa 15.000 ton Lay’s-chips per jaar te produceren. Lay's is het grootste voedselmerk ter wereld en het best verkopende chipsmerk in China.

In deze fabriek worden momenteel veertien Lock metaaldetectoren gebruikt.

Klik voor het officiële persbericht op de volgende link:

http://www.pepsico.com/PressRelease/PepsiCo-Opens-New-Food-Manufacturing-Plant-to-Fuel-Growth-in-China07102012.html