NIEUWE SERVICE ENGINEER LOCK DSE

Olaf Kerkhof

NIEUWE SERVICE ENGINEER LOCK DSE

Wij stellen u graag even voor aan onze nieuwe Service Engineer, Olaf Kerkhof. Wegens een uitbreiding van het klantenbestand gaat hij het serviceteam van Lock DSE (Direct Sales Europe) versterken. Lock DSE is verantwoordelijk voor de directe verkoop van industriële metaaldetectiesystemen aan de Benelux, Duitsland en Frankrijk.

Olaf is in 1977 in Beek en Donk geboren en is momenteel woonachtig in Lieshout. Na het behalen van het MAVO diploma heeft Olaf MTS Elektro in combinatie met Technische Bedrijfskunde gestudeerd. Daarna ging hij aan de slag bij de firma Kappa en voerde hij diverse projecten uit in opdracht van de technische dienst. Gedurende de 4 jaar dat Olaf voor Kappa werkte volgde hij een studie MTS Werktuigbouwkunde in de avonduren. Na Kappa ging Olaf aan de slag bij Ishida Europe in Best als Service Engineer & Technical Helpdesk Medewerker. In de afgelopen 9 jaar bij Ishida, toonaangevend leverancier van weeg- en verpakkinsoplossingen, deed hij installaties & onderhoud aan met name weegapparatuur, bag makers & X-ray apparatuur en voerde hij keuringen uit voor controlewegers in de regio Noord-Europa.

Naast het werk houdt Olaf zich bezig met zijn gezin en zijn hobby’s vliegtuigfotografie en het regelen van het geluid bij concerten en evenementen. Vanaf nu staat Olaf voor u klaar voor al het onderhoud en kalibraties aan uw Lock metaaldetector. Neemt u contact met hem op via olaf@lockbv.nl.